RANDOM HAHAH!

jaha har fått feber under dagen. jag får aldrig feber för fasen! bajsa det är inte kul fast det går att leva med eftersom jag inte har ont i halsen eller något sånt annat skit. men uscha seg som fan är man!


ehm haha är så jävla rastlös. har redan lyssnat sönder eric saades skiva tyvärr så nu pallar jag inte med honom på ett bra tag. och haha skrattar alltid lika mycket när man skriver hormail istället för hotmail haha asså jävla facebook. btw så är den sidan lite.. tråkig faktiskt haha inte speciellt imponerad om man säger så. men jag är ju fortfarande nybörjare haha!


och på lördag ska vi äntligen till mokkos stugish och jag ska FISKA yeey haha dog lite när jag messa mikis och skrev att jag ville DISKA haha hon ba va? haha det var roligt för vem fan vill diska liksom? men ah, venne om jag har något mer roligt på hjärtat just nu. eller jo haha det har jag visst det men det skulle bli typ för mycket..


nu blire att knappra lite.. knappra.. stavas det så..? eller bara med ett p? knapra.. äsch! jag ska ta en alvis och KANSKE försöka sova lite haha! puss puss puss

MONDAY

fin dag med massa sol, en svart ponny, två underbara flickor och vinst till brasilien! :) ♥

GO NATT

det känns som jag går och väntar på något hela tiden.. men jag har ingen aning om vad det är..

SOLEN SKINER

dagen har spenderats med hanna ♥ träffade mokkos en sväng också :) och fasen va gött att både italien och danmark är ute ur vm, haha så dåliga!





BRA DAG - DET GILLAS!

mommo och jag var med mokkos på tävling idag, gick kanon bara att thorish dampa lite haha söten ♥ och jossan var ju där också, haha hon är allt bra rolig den lilla tösen! eller just ja, hon är ju inte liten längre..

 

GLAD TJEJ

kom nyss hem från stan, var där med mami :) fick med mig några tröjor och lite smink så jag är nöjd. nu blire duschen och senare kolla spanien - honduras, hoppas självklart på spanien! men brassarna får gärna vinna vm, eller argentina.. eller ja venne haha! svårt att säga nu :) fast tyskland är också bra... haha (a)


pöss & kram (k)

VIKTIG INFORMATION

nu ska jag söva..
asså fasen vad kallt det ska vara då, inte okej!
och palla med mitt jävla hår..
varför skriver jag det här för?
det är inte normalt..
inte alls..

(ett år sedan höm höm höm..
det är sjukt fasen haha!)


SKOLAVSLUTNING

trodde faktiskt ett tag att jag inte skulle gråta, men sedan när vi kramade lärarna ja då brast det för många av oss. allt kändes bara så hemskt.. så där gick vi runt gråtandes länge innan vi lyckades ta oss hem.

nu är jag bara väldigt tom men hoppas på att tiden läker alla sår.. ♥

THE END

imorgon är tio långa år på karlbergsskolan över. nu ska man lämna sin trygghet och gå vidare i livet. det har varit väldigt fina år på ett ställe som alltid kommer ligga mig varmt om hjärtat.

det är sjukt hur mycket man har upplevt, lärt sig och skrattat under alla dessa år. men såklart har det varit riktigt tufft ibland också. minnena är så många och dom kommer jag alltid att bära med mig här i livet. nu i efterhand vill man verkligen tacka alla lärare man haft för vad dom har gjort för oss. det är tack vare dom som vi faktiskt står här idag.

låg och mellanstadiet var så himla roligt och det var inte så seriöst som det blev nu på högstadiet. men det är såklart högstadietiden man kommer sakna som attan. jag kommer verkligen sakna allt och alla. jag kommer sakna massor med dumma saker som jag kanske nu mest stör mig på.

och våran klass, herregud vilken resa vi har gjort tillsammans. vi har aldrig varit en toppenklass men oj vad vi har skrattat och det är jag så himla glad över. vill tacka så jävla mycket för alla roliga stunder och alla skratt som förlängt mitt liv med hästlängder asså. något vi verkligen har i våran klass är starka personligheter. alla står ut på ett eller annat sätt. vi har alltid varit den störda klassen, den klassen som ingen trodde på i sjuan. men se på oss nu, vi har verkligen förändrats och mognat allihopa. just nu är jag så himla glad över att jag går i klass 9A, en helt underbar klass på sitt eget lilla vis.

och min trogna partner (haha) mikaela stenlund, fan vi har stått vid varandras sida under alla dessa år. jag kommer sakna dig mest vännen. du har betytt så himla mycket för mig under åren och jag är så glad att du alltid funnits där för mig. min mokkos! ♥

och alla andra flickor och pojkar. fasen vad jag kommer sakna er underbaringar! att inte se er varje dag längre svider verkligen. mina finaste tjejor karro, hanna, mikis, elin och mimmi. vad ska jag göra utan er va?


och alla lärare. finns verkligen vissa man inte vill säga hejdå till. och om jag måste favorisera en så är det ju lars. haha så jäkla härlig!

nu är det en tjej med klump i halsen som lämnar karlbergsskolan för sista gången. fast samtidigt ska det bli roligt att sedan börja gymnasiet och börja på ett nytt kapitel. för nu har ett otroligt långt, underbart kapitel i livet tagit slut. en tid jag är otroligt tacksam för. vill tacka alla för allting, tack för att ni delade denna tid med mig. tack till karlbergsskolan som alltid kommer vara som ett andra hem. nu är det dags för oss alla att gå vidare. men minnena lever alltid kvar



STOCKHOLM

... imorrn :) har aldrig varit där haha (a) så ska bli riktigt nice!


STATUS

ligger i sängen och känner mig som en halvdöd flodhäst..

TISDAG 8/6..

jag hungrar ihjäl men nu äre dags för skuuulan!
pössen (k)

THE BLACK HORSE

lång tråkig skoldag men sen bar det av till stallet med mokkos, mommo och elin :) red en sväng på thorish, då blev jag glad tjej hihi han är söt ♥




RSS 2.0