DAGEN RÄDDAD

äntligen nya avsnitt :)


GULLISAR


NEW WEEK..

monday morning och jag är sjukt otaggad usch usch! men efter skolan blire stallet med mommo & mokkos :)

RUBRIKER ÄR JOBBIGA

jonas bella emilia och adam är här i helgen vilket är trevlans :) haha förut var jag ute och gick en prommis med hanna & karro, då vare två ungar som stalka oss och typ den stora misshandla den lilla haha sjukt vare men oj så underhållande!

bella sötis:

LOL X1000

jaha idag skämde mikis och jag ut oss
som fan asså hahah så jävla fult vare!
kommer aldrig glömma haha vilka jävla
nötter vi är! ♥

failad bild på dagens loosers haha:
 

"IM BETTER NEAR TO YOU"

i skolan vare riktigt roligt haha blir så glad av alla sötisar som är så..
söta haha :) ♥ och våran dans på idrotten var fan bäst! efter skolan var jag, elän med stälen och orrak törstiga så drog till könsas och köpte dreuk haha en köla blev det :)

---------------------------------------
jag är besviken på dig och jag
förstår inte hur du sakta börjar
ta deras sida. du vet vad jag
tycker och jag kommer inte att
ändra mig. men att ha dig så
långt borta var nog svårare än
jag trodde. önskar att du var
här, med oss...


SHOOO

vet inte vad jag ska skriva. men kände för att skriva haha! det snöar/regnar ute just nu och det känns som november igen ungefär. i skolan hände det väl inget särskilt förutom att lars anklagade mig för att ha porrsurfat på skolans datorer. och så fick jag reda på att horan kan trolla. men annars vare lugna puckar! vi var även till kronis en sväng, eller ICA MAXI som det nu kallas. måste vara det största som hänt i karlskogas histora, lixom hallå vi har fått MAXI fatta va grymt!

haha nej palla, ska duscha nu..
pussen ♥


FEJJAN

jag var precis såhär nära att skaffa facebook. men då slog det mig att jag faktiskt ska vara coolingen som inte har det hahaah!


SKOLAN DÖDAR

känner mig som en levande zombie ungefär. försöker plugga men det går inge vidare. kan lite av biologin nu, men franskan vill jag bara slänga i soporna asså. och den kommande veckan kommer inte bli rolig.

biologiprov, franskprov, nationella i engelska, nationella i matte, bildarbete, fysikarbete, musikprov..

EHM JAHA.. FREDAG VARE!

nationella provet gick fan sug men tänker inte haka upp mig på det. kort skoldag och äntligen fick vi något att äta haha, tacos blev det. slutade vid 12 och efter det har jag varit med hannish <3 var ute och gick och snacka massa skit men kallt vare och började regna också. men en bra dag, absolut! i helgen måste jag städa & plugga, kul punkt se.









VI SKAPAR VÄRLDEN GENOM VÅRA TANKAR...

seg och jobbig skoldag som ändå lyckades gå ganska fort på något vänster. imorrn har vi nationella i matte, är nervös eftersom matte är mitt svagaste ämne. hoppas verkligen att det går bra! när jag kom hem förut lyckades jag tappa en kopp med kaffe i skinkförpackningen, otroligt lyckat må jag säga :) nu ska jag plugga lite, sen blire pommes och hockey haha söftish!

tack island för att ni nu skymmer våran vackra sol, tack! (hahaha)


HÄRLIGT MED SOL

helluuuuu. sitter och kollar på anna anka nu haha mycket underhållande måste jag få lov att säga. skolan idag var rätt seg men bjöd som vanligt på många skratt, mikis var dock ovanligt dum haha ♥
känns skönt att man har kommit igång med skolan igen även fast jag inte är motiverad för fem öre. men det är inte långt kvar nu så får lägga i en växel. var till tandis idag också, hon ville sätta tandställning i mun på mig men jag sa strängt nej och gick hem :)


haha nä nu ska jag kolla klart på the anka show och sedan fixa lite och till sist sööööva! hare gött (k)

HEEEEYSAN

idag var jag dum och stannade hemma men palla lixom haha, får tagga tiss imorrn! har pluggat matte nu och letat stretchövningar till idrottslektionen som mikis & jag ska ha imöra. ska fkts bli lite roligt haha. ehm... ska väl göra ett desperat försök till att läsa august strindberg nu, haha asså det är fan omöjligt att läsa hans jävla bok. men något kanske jag kan snappa upp. haha pössen ♥

EMO VARNING PÅ DETTA INLÄGG

nu har brormin åkt hem och det blev genast väldigt tomt här i huset. det är verkligen bara ett enda stort trassel i huvudet på mig just nu. jag känner mig bara så himla fel och det är jävligt svårt att försöka vara positiv hela tiden. det känns faktiskt ganska så omöjligt. och jag vill bara att tiden ska stanna. det sista jag vill just nu är att sluta 9:an. jag vill verkligen, verkligen inte sluta. det känns rent ut sagt förjävligt att behöva lämna sin trygghet och alla underbara personer. men jag försöker att inte tänka på det utan bara njuta av tiden som är kvar. men oh! sen blir man så jävla trött på sig själv när man bara sviker en själv gång på gång. asså va fan, det gör inte livet lättare precis. men jag har inget jävla driv, allt känns bara jobbigt ju. plus att vissa personer på denna jord gör mig en aning galen. det finns en som gör mig sjukt förvirrad, en som jag oroar mig över, en jag verkligen inte förstår mig på, en jag vill slå ihjäl, en som jag är så jäkla rädd att förlora och... herregud asså. jag vet att den där glada, positiva och målinriktade tjejen finns där inne. får lov att rycka fram henne snart för detta håller inte.


"RUDE BOY BOY.."

helgo dag med hanna & brorsan, det gillas! ♥
puss & kram


ÄNTLIGEN

hittade en skinnjacka på melba.se
wiho! :)



BEBIS ♥


FYYYFAAN!

ASSÅ HUR JÄVLA SVÅRT KAN DET VARA ATT FÅ EN LITEN JÄKLA KAMERA ATT FUNGERA!? TYDLIGEN SJUKT JÄVLA HELVETES SVÅÅÅÅÅRT!!! RENT AV HELT JÄVLA OMÖJLIGT!!! VA FAN SHJDBGFSJHDBVJHDSF DÖDA MIG!

ÄNDRING

nu får det vara nog.. efter påskhelgen nu ska jag börja äta endast 3 gånger om dagen. frukost, lunch, middag och bara äta frukt mellan måltiderna. och bara dricka vatten! vill ha tillbaka kroppen jag hade för ett år sen. fan!

SKÄRTORSDAG

tjena tjena! i skolan vare ganska soft faktiskt, sen var jag med hannish & elin ♥ det hela slutade med att jag och elin stod ute på baksidan och pratade i över en timma. riktigt skönt att få prata av sig :)


nu ska jag duscha och sen nörda hela kvällen/natten, det behövs haha!


RSS 2.0