fredag

är fortfarande trött sen igår, och denna huvudvärk? värsta på länge. var iaf i norrköping för adams mamma simmade med delfiner. jättekul att vi fick följa med, häftigt att se dom så nära. ska kolla nya tbbt snart och äta pappas gudomliga räkmackor *hjärtögon* sen blir det nog sova tidigt, dumma huvud. imorgon ska jag & tjejorna till becca i örebro *hjärtögon igen* och som jag längtar, saknar henne så mycket♥ ha en bra kväll! 
 
mina fina

hej tråkig blogg

efter några trötta dagar känner jag mig äntligen lite gladare igen. lägenheten är snart klar och det känns som 50kg lättar från axlarna. vilket jävla slit det har varit alltså. är så taggad på att inreda nu och göra det perfekt ♥
 
ska träffa hanna & karro senare idag, vilket verkligen behövs. de får mig alltid på bra humör ♥ tacos & skräckis står på schemat. puss!

fredag

lekt med bella hela dagen som bara växer och växer. min skrutta, ingen liten tjej längre. på kvällen bjöd fanny på vinkväll och det var så himla kul att träffa alla igen <3 sen mötte adam upp mig och jag kom hem till en nystädad lägenhet och maten stod i ugnen. hur bra!? 
 
imorgon ska vi plocka svamp :')
puss & kram

RSS 2.0