HAPPY

Var till Valåsen idag med Mikis, Mimmi, Marie och Jossan. Träffade även Pura där och det var riktigt roligt :) Behövde verkligen få skratta av mig vilket jag fick göra, haha speciellt på hemvägen. Så nu är jag glader, familjen Stenlund får mig fasen alltid på bra humör <3


Nu ska jag sminka av mig och krypa ner i sängen och chatta med massa roligt folk. Imorrn blir det stan med mamma :)

SÖNDAG

Varit med Elin och dampat idag haha! <3


BLA BLA..

Idag har vädret varit förjävligt men jag, Elin och Mimmi drog till stallet ändå. Red Dior och det gick helt okej, lite cp i galoppen bara. Sitter vid min bärbara dator nu för internet är fixat så det är asgött!


Nu ska jag tjocka mig och kolla på talang. Hare bra!



SOMMARLOV

Jaha, nu är det sommarlov haha! Betygen sög men jag har fått en ny dator så jag är glad ändå. Tack mamma och pappa <3 Ska va med Karro och Hanna sen, vi får la se vad vi hittar på. Och imorrn hoppas jag verkligen att Jonas, Emilia och Bella kommer annars blir jag sur..


ÄR DET SOMMAR?

Skolan idag var helt okej, gjorde inte speciellt mycket. Men det känns rätt surt med betygen, plus att mamma får damp. Men det finns inget jag kan göra åt saken, nu är det som det är. Måste prata med Jonas sen också. Han försöker verkligen alltid hjälpa mig. Skönt att ha en sådan bror ska ni veta hihi.


En sötisbild på mig och Sune:

CRAZY NIGHT

Sov i knapped inatt och jag höll fan på att dö, var så jävla rädd haha! Men det var sjukt roligt och det var en mycket lyckad "resa".


Mer bilder kommer om någon dag..


HAHA ME LOVE


RSS 2.0