LIKE ITS DYNAMITE

blev möte idag med skolan och det gick bara bra. nu väntar bara ett samtal och ett till möte, sedan har jag förhoppningsvis en pratikplats :) men det måste vara ett jobb där jag gör saker och är aktiv för ska jag bara stirra rakt fram kan jag lika gärna vara hemma. så nu får jag hålla tummarna på att jag hittar mig något bra ställe. nu blire duschen, puss! ♥


SHE CRIED TE AMO

men kibb varför blev jag en sån negativ människa måste ju vara positiv positiv positiv och stark stark stark annars blire ju bara bajs liksom eller hur!


I WONDER IF I EVER CROSS YOUR MIND

dagen började med knövel i degerfors haha sedan följde jag med elin till stallet och höll på där en bra många timmar, kul vare! nu ska jag sova för jag typ dör och mina fötter gör ont buhu. btw så har jag fläskkotlett-låten på hjärnan haha så jävla dålig så den blir helt awesome ju haha! 


THIS MAY BE AN OPTION




THE BEST SONGS OF THIS SUMMER

Jason Derulo - Ridin solo
B.O.B ft Hayley Williams - Airplanes
Eminem ft Rihanna - Love the way you lie
Shakira - Waka Waka
3oh!3 ft Katy Perry - Starstruck


MY DECISION

jag har bestämt mig för att börja gymnasiet nästa år istället för att jag känner att jag inte klarar av skolan just nu. jag hade ju mycket problem i högstadiet och skolkade mycket och jag känner på mig att jag tyvärr skulle fortsätta med detta om jag började skolan nu. jag mår fortfarande inte speciellt bra plus att det har varit mycket strul hemma dom senaste månaderna. kanske låter som massa bullshit men det skiter jag då fullständigt i för ni ska bara veta vilket jävla helvete jag haft. men nu fan ska jag glömma all skit och bara se framåt. jag ska nu börja jobba istället och läsa några ämnen på distans. det är inte helt bestämt än hure kommer bli men snart så. det här känns verkligen som den bästa lösningen för mig. visst känns det surt att jag kommer ta studenten ett år senare men va fan hellre det än att misslyckas nu i ettan, för hallå jag känner mig själv och jag vet att jag inte skulle klara av skolan just nu. men allt känns riktigt gött nu asså och allt kommer fixa sig, det är jag helt hundra på. men ja, nu vet ni hur det ligger till :)


WHEN I'M GONE JUST CARRY ON

dagen har varit både bra och dålig och nu är jag bara trötter så får bli att kolla the hills och dricka en kopp te eftersom jag för första gången på väldigt länge fryser haha usch det är fasen höst snart..


SEE YOU SOON MY FRIEND

idag flyttar min kära vän mimmi många, många mil bort och usch vad jag kommer sakna dig vännen.. önskar dig all lycka på nya skolan och vi ses helt enkelt om
några veckor gosis ♥ puss!


I COULD REALLY USE A WISH RIGHT NOW

var till stallet idag med mina gosar mommo & mokkos ♥ annars har det inte hänt speciellt mycket. och imorrn blire att sova i mokkos stuga med henne, hanna &
karro.

nu blire en varm dusch,
puss!

BESTÄLLT

för endast 49kr hihi awesome! (a)


MORGONFUNDERINGAR

hej jag är så jävla trött på karlskoga för det bor bara massa tattare här och bajsa! längtar som fan till den dagen då jag kan sticka härifrån, inte bara från karlskoga utan från detta svenneland. okej all kärlek till sverige men jag tror nog att det finns andra länder som har mer att erbjuda. en vacker dag lämnar jag detta och börjar om någon annanstans, det är precis vad jag kommer behöva.


SÖTA TJEJOR


SATURDAY

jaha nu var det min tur att bli sjuk då.. ond hals och tungt huvud vaknande jag upp med, men ska ändå till stan en sväng med hanna senare för här orkar jag då inte
sitta hela dagen.

nej nu ska jag fixa mig lite för emilia kommer snart,
hare bra!

ÄR TOMATEN DIN VÄN..?

ASSÅ HAHHAHAHAHAHHAHAAHAHA FY FAAAAN JAG
DÖÖÖÖÖÖÖÖR HAHAHHAHA!



SUNDAY WITHOUT THE SUN

är så jävla arg och less på mina föräldrar så ni anar inte.. orkar inte ta mer skit från dom! men jag hoppas och tror att det kommer bli bättre snart..

nog om det.. jag har så jävla cp ont i huvet och ingen alvedon eller något har vi här hemma! men senare blire en sväng till stallet med mommo, har saknat henne!


RSS 2.0