ENDLESS WINTER

sitter här och målar naglarna och lyssnar på Sibel - Stop, asbra fan! ehm jaha imorrn börjar skolan och jag undrar när det är påsklov haha, men nej det ska bli bra det här. men när ska snön försvinna då? ska ju fasen komma mer imorrn! tänk om det typ kommer va snö i maj.. hemsk tanke haha men nej det kan ju inte hände och imorrn äre mars! helvete vad fort tiden går, läskigt asså.


imorrn kommer judegubben till skuulan, blir spännande!
hare bäst ♥


GNÄLL

go morron. tog typ 100 år innan jag somnade igår, sjukt irriterande så känner mig jättetrött idag. plus att jag måste göra massa tråkiga, nödvändiga saker idag. plugga tex, hatart så jävla mycket! och blir fan tokig på att skolan börjar på måndag. JAG ORKAR INTE!


fan va emo jag är då haha :p

FREDAG

hellu. har precis fönat håret och gjort mej iordning lite. ska göra mat nu haha pappa har redan ringt 2 ggr och sagt att jag inte ska bränna korven. sen måste jag plugga och sedan blir det att göra något med jonas & co.


puss puss!
(jag har världens skolångest btw..)


DÖDA MIG

jaha nu förlorade vi mot finland också! jävlar vilket flyyyyyyt vi har idag dååååå! JÄÄÄVLA HELVETE!!!!!

BAD MORNING

sjkbgdfhbgh va faaaan vi förloooora mot jävla slovaaakien och nu är allt öööver jävla helvetes sverige asså!!! fan va besviken jag är!!


22 FEBRUARI

Var i skolan förut med Elin & Mikis och gjorde 2 prov som jag missat. Det gick dåligt och jag är trött som fan. Borde nog sova.


TYCK SYND OM MIG

SKJDBNFYERBJHFBJHFBG! Jag hatar att vara sjuk!!!

DRYGT

Har precis duschat och mår jätteilla av penicillinet. Halsen gör inge ont längre men har fått världens hosta nu istället. Fast imorgon blir det skola igen!


Nu måste jag plugga :(


LOVE

It really hurts to know that soon, we will not be togheter anymore. We three will always have something special ♥




HOST HOST

Fy fasen vad ont jag har i halsen, jävla halsmandlar!
Kort skoldag idag och jag fattade på matten, helt jäkla otroligt får jag lov att säga haha! Nu ska jag hoppa i mjukiskläder och fixa något att käka, är så nedrans sugen på donken men så lär det ju inte bli. Tyvärr..

Va fan ska jag äta...?

WEDNESDAY

Inte varit på topp idag men klarade av hela skoldagen :) Annars har väl dagen varit helt okej, fast blir så jävla trött på alla dessa falska människor. Väx upp för i helvete, snälla!

Nu ska jag sova, har nationella imorgon mellan 8-11. Jag har en känsla av att det kommer bli 3 långa timmar. Men det blir nog bra! Hoppas jag haha :)

Puss & Kram ♥


GÄSP

Den här dagen har varit rätt knepig haha, hoppas på en bättre imorrn. Men kvällspromenad med Karro är alltid nice ♥ Nu ska jag söva..


FJÄRDE FEBRUARI

Blir så jävla arg på mig själv ibland. Gick inte till skolan idag för var så jävla trött men fan det är ingen jävla ursäkt. Men just nu har jag inte lust till någonting, allt känns så himla oviktigt. Har lixom inget driv, fast jag har ingen aning om varför. Jag mår absolut inte dåligt vilket är väldigt skönt men det flyger runt en jäkla massa tankar i huvudet hela tiden som gör en så förvirrad. Nej fan, måste bli ändring på detta!

Ha en bra dag! :)

RSS 2.0