YEY

äntligen klar med idrottsarbetet! :D

WRONG SIZE

var till marieberg idag. fick med mig 3 tröjor, 3 par skor, ett halsband, en väska och smink. letade även desperat efter en skinnjacka men hittade ingen i min storlek tyvärr. jag ska alltid ha ett jävla problem med dessa jackor..

ETT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET

ojoj denna dag har bjudit på sjukt mycket skratt. våran humor är verkligen av världsklass haha! ♥


hade även prov i matte och so vilket gick dåligt. speciellt matten, blir nog ig där men får la göra omprov helt enkelt och skärpa mig. men jag hatar verkligen matte, förstår ju aldrig. asså jag säger bara "insha allah" haha så är det bara haha lol jag är dum.


nu ska jag duscha en snabbis sen göra klart so:n och börja göra svenskan, kul som faen! nej men det måste ju göras. och imorgon har vi bara tre lektioner, fasen vad gött. plus att jag har varit i skolan hela denna vecka *stolt* hihi (a) ...


WHO AM I..?

just nu är jag inne i en period då jag inte vet vem jag är. det är drygt som faen! och jag hatar mitt hår också, och mina kläder. haha men i helgen blir det äntligen örebro, då jävlar skare handlas. annars är ju allt bra men.. måste bara få alla pusselbitar på plats :) det får ta sin lilla tid.


ALÅ ALÅ

fyfan för biologi asså, jag fattar ingenting! provet imorrn kommer ju gå åt helvete. och i helgen MÅSTE jag börja med de 2 arbetena som ska in innan påsk. men har bestämt mig för att idrottsarbetet får handla om backhoppning hahah! ööööööööh jag är hungrig. och snart fyller lilla Bella 1år, sjukt vad tiden går asså. och jag längtar till i sommar när vi ska till.... venne vare heter haha men kusten någonstans, med mami, papi, jonas & co. :)


nu blire ner och rota i kylskåpet haha,
puss!


2010-03-16

jahaaaaa! vi börjar tydligen halv idag haha :) har nationella i typ sjuhundraåttionio timmar eller något. men det blir la braaaaa! pöss.

SÅHÄR SKARE VA..








MEN DÖÖÖÖ!

VA FAN ÄRE FÖR JÄVLA FEL PÅ ALLA JÄVLA HELVETES KUK SVENSKAR ASSÅ GÅ OCH HÄNG ER FÖR I HELVETE!!!!!!!

MAJS

jaha.. idag har jag mest garvat och dött ett x-antal gånger. men mikis får dagens pöss ♥ nu ska ja göra något med jonas & emilia :)


gött med sooool asså!

ONSDAG

helt okej dag. provet gick bra så jag är nöjd. nu ska jag äta och plugga.


MONGO

allt är lite crazy nu asså. men det löser sig allt :) mamma klippte mig nyss, blev väl bra men måste göra något åt min äckliga utväxt haha. och ärligt, jag har börjat lyssna på dyngkönstig musik. vettefan vad som hänt haha plus att idag insåg jag att upptempo på mornarna funkar icke, lugnt och fint skare va haha. och jag har så jävla ont i huvudet men vi har inte ett ända litet piller i detta hus för tillfället, det var ju moget! haha nej fan va uttråkad jag är, ska... göra något annat haha!


hejra! ♥
(jaaaaaaaaaaa det är fan fotboll ikväll juuu!)



RSS 2.0