BYE 09, HELLO 10

2009:
Första halvan var jättedålig. Sommaren blev som en vändpunkt. Andra halvan har faktiskt varit bra!

Jag vet att det kommer bli riktigt tufft det närmaste halvåret nu, men jag är redo. Det viktigaste för mig nu är att tänka positivt. För jag vet så väl att negativa tankar bara förstör.

Kvällen & natten kommer spenderas med Hanna & Karro ♥  
Haha ja fan, hockey ikväll också!

GLADER

Jag har verkligen garvat sönder ikväll. Sängen nu.
Jonas & Emilia, ni är guld! ♥

DET NÄRMAR SIG..

Hellu. Fasen va stressigt det känns här hemma, alla bara irrar runt och försöker få ordning på allt haha. Själv har jag lovat mamma att dammsuga nedervåningen idag, fråga mig inte varför haha. Och så måste jag slå in lite julklappar och just fan, ska städa Jonas gamla rum också eftersom Mummi ska bo där några dagar.

Imorrn börjar vi 10, få betygen, och sen äre JULLOOOOV! ♥
Puss.



LUCIA

Jag är sjuk. Eller det är väl mer en förkylning typ. Mådde skit igår med idag är det bättre som tur är :) Här hemma börjar äntligen julen ta plats, nu fattas bara granen men den får jag allt vänta på några dagar. Och jag har typ världens ångest, jag har typ 1000 saker i huvudet som jag bara blir förvirrad av. Men ska försöka reda ut sörjan så jag kan slappna av nu till jul, blir fasen galen på mig själv ibland haha stört är det.

Nej nu ska jag rycka upp mig och göra lite nytta,
ha en bra dag!


RIP FARMOR

Tack så mycket för de 15 åren jag fick med dig ♥

PMS!

Jag är sjukt arg och har pms som in i helvete. Hatar allt och alla just nu. FAN FAN FAN FAN! Verkligen en bra start på denna jävla vecka.

Okej, helgen var bra iallafall. Blev pepparkaksbak i lördags med Hanna & Karro ♥ Och igår var vi till Smedjebacken och hade det trevlans. Putte är kvar i Karlstad men han MÅSTE komma hem idag, fy vad jag saknar min lilla kisse.

DRA ÅT HELVETE ALLA! PUSS!


PICS





GO MORRON

Det är svinkallt ute. Nu ska jag äta frukost, fixa mig och sen väntar en lång skoldag :) Puss!


RSS 2.0