BEAUTIFUL IN SILENCE

känner mig mer död än levande efter en kanondag i stockholm med hanna ♥ nu ska jag sova sova sova!

WAITING FOR THE BREAKDOWN

saknar ridningen ibland, det var verkligen en rolig tid. massor med skratt, härliga människor, underbara hästar och glädje men också mycket besvikelse förstås när det inte gick som man ville. kommer aldrig glömma lilla arnie, tyckte så mycket om den ponnyskrutten ♥


KEEPS ME SO OFF BALANCE

jaha då vare lördag igen, tiden går sjukt fort ju! bella söten är här över helgen så blir massa bus med henne ♥ och en vecka kvar till sthlm!

gilla gilla gilla låten!


CAN YOU RESCUE ME

svennebananerna lyckades vända 1-3 till 4-3 haha knäckta tjeckerna blev dåra! nej nu ska jag försöka blir trött (tänkte jag skriva) men det slog mig just att jag är ju ledig imorrn så sova behöver jag inte göra än på länge. kan också säga att ostburgaren på max smakar bajs, mc skare va hjärta hjärta!


I WONDER WHY WE BOTH WALKED AWAY


LET IT OUT AND LET ME IN

jag gick hem från jobbet förut asså det är fan sjukt långt ju så känner mig lite död nu men aja bra med lite motion antar jag. ska snart möta upp hanna för en runda på kronis sen blire att kolla film, man blir galet trött av detta pissväder. ehm ja det var väl det jag hade att säga, intresseklubben anteckar hela tiden jag vet :)

RSS 2.0