THE LITTLE THINGS MAKES LIFE BIG

it's beautiful
but so dysfunctional

LIGHT UP AS IF YOU HAVE A CHOISE

jag hatar potatis! hatar hatar hatar att skala dom! och det blir inte bättre när pappa gnäller på att jag skalar för sakta! är bajs irriterad pga den där jävla potatisen!

okej lugn nu.. sen kommer hanna och då blire bakning och film, låter fint det!

MY HEART WAS BEATING LOUD

jag skulle behöva en rejäl spark i baken, och i huvet också kanske haha?
blir allt bra tokig på mig själv ibland..



START TO WONDER WHY YOU ARE HERE

här sitter en glad (nybastad haha) tjej som har haft en riktigt bra dag! degerfors & marieberg med jonas och hanna (inte min hanna utan jonas hanna som förövrigt är helgo) och träffade min saknade elin nu på kvällen ♥ nu blire deg framför denna mackapär, pusssss!


FIND A MEANING TO YOUR LIFE

nu skulle jag gärna slå upp den hemska matteboken och bli arg för att jag inte förstår, skriva en recension som man grubblar igenom hundratals gånger, redovisa ett arbete som man pysslat med i veckor, använda hjärnan!

jag saknar nog skolan
O-M-G 


THE FIRST PAGE OF OUR STORY

ville bara säga att idag har jag varit duktigt och tagit reda på hur jag ska söka till gymnasiet så nu har jag inget att oroa mig för, känns bra!

kommit igång bra med träningen också, nu gäller det bara att sluta käka massa skit också vilket är lättare sagt än gjort. jag behöver socker ju!


I HEAR YOU CALL MY NAME

jaha nu har dom anställt en ny på jobbet vilket betyder att jag inte har mycket där att göra.. vad fasen ska jag göra nu? jag kan ju inte direkt söka jobb eftersom jag är under 18 och jag tänker inte praktisera. eeh det här suger typ.. MEN måste försöka att vara positiv! det blir nog bra. kanske.


RSS 2.0