JAG HAR EN LÅT PÅ HJÄRNAN

fin dag med elin och hennes lilla vovve ♥ nu ska jag duscha och göra klart engelskan som blir pangkaka!

elin sötnosen:


MEN PALLA

kände mig riktigt sjuk igår men det är bättre idag som tur är! fast ooh jävla skit asså är så jävla negativ, ledsen och grinig just nu så ni anar inte. hoppas bara det är något tillfälligt pms anfall..

GO KVÄLL

hanna åkte precis hem och jag börjar känna mig sjuk FAN..
nu ska jag sooooova!

MEMORIES

kollade nyss på bilder från 2-3 år sedan.. det är svårt att förstå att det faktiskt är jag på bilderna eftersom jag inte känner igen den tjejen jag var då.. tur att man förändras!

HÄR SKARE STÅ NÅGOT

bara jag som diggar mommos fripp eller haha?
blev dåra en sväng till stallet med mokkos och
mommo, kul som vanligt! ♥


FAN VA GÖTT

oj vad fint det satt med vinst idag! haha och så jävla klockrent att ta timeout med 0.7 sekunder kvar! haha det gjorde min dag! men måste säga att jag är imponerad av grabbarna, har verkligen spelat sjukt bra stundtals och många orutinerade spelare i truppen så en bronspeng ska vi va mer än nöjda med :) ♥

MOKKOS - HÄR ÄR SKORNA HAHA!



NI SKÄMTAR

förstörd tjej 94.. ibland suger det så jävla fitt hårt att vara svenne.. fan döda mig snälla! det är verkligen sverige i ett jävla fucking nötskal, falla på målsnöret hela jävla tiden!

DONT LET ME DOWN NOW

varmt som attan äre, har ont i huvudet! men nu är redovisningen om august fucking strindberg äntligen över och det är riktigt skönt :) ska på typ körkortskurs snart. är absolut inte taggad att sitta och lyssna på någon gammal gubbe i flera timmar, men bättre att få det gjort antar jag. och sverige spelar mot danmark om några minuter asså är sjukt nervös! kommer fan bli dyngledsen om dom förlorar..


I GREW UP THERE

måste säga att det har varit en riktigt bra dag :) men att det bara är 4 veckor kvar svider i hjärtat. visst ska det bli skönt med lov men det är fasen stört att efter 10 långa år så tar allt helt plötsligt slut. aldrig mer karlbergsskolan.. usch det är fan galet..

LÖRDAG

gårdagen var mycket trevlig med flickorna
vaknade typ nyss haha så ska fixa mig nu och dra till degerfors för lunch. sedan blir det plugg och dammsugning haha låter hemskt men måste verkligen görat. och hockey vm börjar idag! synd bara att vi inte har något lag att skryta med detta år.. puss!

MISSLYCKAT

idag var det dags för mig & karro att göra ett andra desperat försök till att orientera i den fruktade rävåsskogen! vi fick även sällskap av sötis elin denna gång men inte hjälpte det haha fan. slutade med ömma vader, hjärtklappning och ont i magen. haha nerrå men nej det gick inte bra alls.. fast kul hade vi allt och vi är bäst ändå :) ♥

TWO BLONDES IN THE FOREST

kände mig lagom dum idag när mikis fick hämta mig och karro i skogen :) hahaha! men vi hittade ju faktiskt rätt, bara att det tog lite lång tid haha så bäst.

nu har jag sovit en timma och huvudvärken försvann vilket är gött. ska käka lite och sedan blire plugg för hela slanten. imorgon äre nationella i kemi vilket känns lite nervöst faktiskt. inte mitt favoritämne om man säger så haha.


TORTYR

... att behöva läsa august strindberg!
men nu fattar jag faktiskt lite haha :)


TJA ALLA DUMMA

nej jag är ingen liten diva som tror sig kunna vara hemma när hon vill. utan det är ett beteende jag inte kan kontrollera. dom senaste åren har varit tuffa och det har satt sina spår. detta beteende och alla tankar sitter så jäkla djupt inne. men det är absolut något jag försöker jobba på.

och ingen jävel behöver fråga dumma frågor eller lägga sig i på något sätt. om jag vill berätta något, ja då berättar jag väl det. annars uppskattas det som fan att alla sköter sitt och låter mig sköta mitt.

TACK & HEJ!

HURRICANE

snart drar jag hem till karlskoga :)
kvällen igår var guld haha så jävla kul vare!

dagens låt:


RSS 2.0