HALLOWEEN? HAHA

Kom precis hem från Kristinehamn, var på Maxi haha seriöst den affären är jävligt bra. Fick med mig lite smått & gott. Igår var jag med Hanna & Karro, vi hade det trevlans som vanligt ♥ Och idag, om några timmar, kommer Jonas & company. Det är nice det!


Nu ska jag städa lite, puss :)


ARGH!

JAG MÅSTE SLUTA VARA SÅ JÄVLA NEGATIV OCH TÄNKA POSITIVT! SERIÖST, JAG HAKAR UPP MIG PÅ ALLT NEGATIVT HELA TIDEN! MÅSTE SLUTA MED DET OCH VARA POSITIV OCH JA HAHA FAN!


ORKAR INTE

Imorrn börjar en riktig helvetes-vecka. Har så jävla mycket i skolan! KOMMER DÖ.

MIN BEBIS


FREDAG

Skolan idag gick bra :) Slutade tidigt sen kom Karro hit och klippte sig haha så nu kan hon se igen, brabra! Måste bara säga att jag älskar henne SÅHÄR mycket <3

Ska snart till Degerförs men mamma är ju så seg! Haha och ikväll äre idol, inte för jag fattar ngt men ändå :P Erik är typ bäst.. Trorja..

Hare bra där ute i kylan!

KNARKAT IBUMETIN

No school today för jag hade mensvärk, huvudvärk och sömnbrist haha. Men nu är ja på topp igen! Skolan flyter på bra, måste bara lägga ner lite mer energi och plugga en aningen bättre så blire kanoners. Och nu äre ju verkligen höst, minusgrader när vi cyklar till skolan fasen. Men det gillas!

Vad mer.. Fredag imorrn yey :D
PÖSS


RSS 2.0