STORT BESLUT

Har kommit fram till att jag ska sluta rida i botorp. Efter 6år så har jag helt enkelt blivit trött på stället. Ska ta ett break till jul och så får vi se vad som händer efter det.

Skolan idag gick bra, kemin kändes väldigt bra och svenskan gick väl helt okej tror ja :) Fast imorrn har vi so-prov och jag har inte övat någonting! Haha men nöjer mig med ett G påre.

Nej nu ska ja snart till degerfors och käka hos mormor. Hare gött!


HALOMI

Idag blev det skolan i typ, 1 timma? Haha skulle till tandläkarn igen vilket gick bra. Fick någon jävla salva nu som ja ska ha på tanden? Haha gu va gott :P Efter det pallade jag inte dra tbx till skolan så gick på stan med mamma en sväng. Sen hem och jag har faktiskt varit duktig och pluggat kemi och svenska. Kan svenskan riktigt bra nu så det känns skönt! 

Nästa vecka blire prao med Mikis i alkvettern vilket kommer bli grymt! Ska bli så skönt att slippta skolan ett tag :) Plus att mamma och jag har snackat nu, så ja.. Nu känns saker och ting bra! 

Hare gött! ♥

JAG BA' BABBLAR

Hade samtal i skolan förut och det gick jättebra. Fick reda på att jag fått VG och VG+ på eng-provet och det känns jäligt gött! :D Annars så har den här veckan varit lite sådär, varit lite nere och så men nästa vecka då jävlar. Har massa prov och skit så blir att plugga nu i helgen. Fast den där känslan. Den finns fortfarande där, och jag är så rädd att den ska växa sig större och större. Måste verkligen få ett slut på detta, måste ta mig själv i kragen och fixare förfan! Ska verkligen försöka lösa så mycket som möjligt denna helg så jag kan fokusera på skolan till veckan, för det kommer behövas. Jaja, nu ska jag ta en lång dusch och sen bara chilla galet så tar jag tag i livet imorrn istället haha.

Pussar <3 


HIHI BLONDISH



NU ÄRE SVERIGE x UNGERN!

OJ SÅ TRÖTT

LÅNG skoldag idag men den var ändå riktigt nice faktiskt. Idrotten var så sjukt bäst asså, skrek fan halsen av mig och blev svettig som en gris haha! Och Mikis är så jävla KUNG ska ska ni veta! Kom nyss hem från stallet nu och ponnyn var jobbig som fan, vet inte riktigt hur jag ska göra med detta.. Men det märker vi la. Antagligen.

Öhm.. Fredag imorrn, KORT skoldag och sen va med Karro & Hanna vilket behövs <3 
JAJAJAJAJA - så skrattar man på spanska btw.. Asså man skriver så. När.. Man skrattar.

Pussish & Kramish (K)

RSS 2.0