GE MEJ!


"U CAN SEE MY HEART BEATING"

Go morron! Idag måste jag städa och plugga, jag är så taggad! Nej men vaknade faktiskt på bra humör idag, så jag klagar inte. Och jag måste köpa en ny cam, min har dött och jag vill ta egobilder haha! (a)

Och Russian Roulette med Rihanna är grym fan!
Ha en bra söndag :)

HEYSAN

Nu är jag så gott som frisk så det blir skolan imorrn vilket är nice för jag saknar alla dampbarn haha. Men helvete vad läxor och skit det ska vara då! Bara att bita ihop nu asså. Ska fasen snart gå och lägga mig så jag är pigg & glader imorrn.

En gång i tiden var man ju brunett också, saknart lite faktiskt.
Go natt ♥


SJFDKNDFJK!

Jaha då har man fått öroninflammation också, great! Asså palla med livet just nu, en jävla press i skolan och det känns som det redan går dåligt för mig. Sen ska man söka till något jävla gymnasium också. Ge mig lov för fasiken!

Vare inte jag som skulle vara positiv detta år eller haha? Äsch va fan, är man sjuk så är man. Puss!

FAN

Kul att man vaknar upp med ond, svullen hals och mår som en jävla gris.
Det var ju det sista jag behövde just nu.


18 JANUARI

Ville bara säga att det fan var askul i skolan idag haha, det gillas! Men det gillas icke att det snöar igen, jag vill faktiskt ha vår. Men jag får antagligen vänta ett tag till. Nej nu ska jag göra klart matteläxan! 

Puss & Kram


OJ OJ!

Mamma är så jäkla knepig asså. När hon är dryg eller sur på pappa kan jag inte låta bli att försvara honom, hon gnäller över så sjukt onödigt saker. Känns som det är hon som är tonåringen i det här huset. Och när jag har sagt mitt kan hon bli arg som fasen och gå ut och röka tex. Sen kommer hon in och har då förstått att jag har rätt (som vanligt) och allt blir bra igen. Det är verkligen jag som läxar upp henne, lite wierd. Men jag får hålla ut, hon lär ju vara så här bra många år till haha!

Nu ska jag snart sova, upp tidigt imorrn för att fixa kläder till begravningen.
Pössen!


RSS 2.0