YOU LIED YOUR WAY TO HEARTBREAK

jag har så jävla ont i huvet buhu stackars mig typ. tjejen som ser ut som en kille i idol är bra föresten. annars är alla rätt sugiga och själva programmet är rätt snark snark. har fasen inte ätit något ordentligt på hela dagen, inte konstigt huvet spränger ju! svammel nu ska jag sova gud va kul haha ööööh


GOOD NIGHT

» att ta dig förgivet var nog ett stort misstag

WHEN THE CHARM TAKES OVER




MOVE ON TO A PERFECT STRANGER

jag vill färga håret nu! japp var till tandis idag vilket tog typ 3 minuter haha rekord fan! men var bara någon gubbe som kollade och bestämde att dom typ ska bygga på en tand där bak för jag biter tydligen fel på en sida men det gör dom nästa månad. annars rullar allt på rätt bra med jobb osv :) är ju rätt så taggad på en tripp till huvudstaden med hanna i november också hihi låter awesome!



TOLD YOU FROM THE START

efter jobbet blev det massa gos med elin söten haha vi är tjocka och lite bäst faktiskt höhö! träffade även på mommo när vi var ute en sväng ♥ imorrn blir det stan med hannish, tummen upp! nu ska jag sova, puss..

YOUR SILENCE IS SLOWLY KILLING ME

nu äre bestämt att jag ska jobba extra hos pappa 4 dagar i veckan istället för att praktisera via skolan, skönt då får jag mer pengar plus att jag inte behöver jobba lika mycket haha två flugor i en smäll :) jo så ska jag ju färga håret mörkare snart, mitt blonda hår känns helt plötsligt bara så fel haha time for a change!


THE WORLD BETTER PREPARE

jaha då var ännu en dag över.. har varit i örebro och köpt skor, sen följde jag med elin till hennes sötis hest och nyss vare ju fotboll dåra vinst med 6-0 göttans! i det stora hela, en riktigt bra dag :) nu blire att dega här en stund innan sängen (soffan) kallar fast jag är ju redan i den men asså.. innan jag ska sova haha!


WE GOT NOTHING FIGURED OUT

tjohej jag har egentligen ingenting att skriva förutom att jag nu ska gå en promenix med elin min fina ♥ undrar om det är kallt ute..


RSS 2.0