SETTING MY SOUL ON FIRE

kom nyss hem från kusin, trevlans! helgen har varit bra och jag känner mig äntligen gladare efter att ha varit lite nere ett tag så det är skönt :) nu blire sängen, upp tidigt imorrn!

naaaw min snuttie!

YOU CAN CHOOSE TO LET IT GO


THE BEAUTY OF THE WORLD WE KNOW

"korv omg, jag vill ha en elefantbebis.."

HAHAHAHAHA JAG DOG LITE
nu ska jag bli tjock och äta donkish!

THEY SAY TIME HEALS EVERYTHING

 

NO ONE CAN FIND THE REWIND BUTTON

amen tja jag var typ på ikea förut och det var inte kul för morsan dampa och då börjar jag dampa och så vidare! nej men vi fick med oss lite billiga bord och jag ett par skor (dock inte från ikea hohoh gud va rolig jag var där) haha nej men så helt misslyckad blev väl inte vår lilla tripp. föresten, det märks inte att jag är uttråkad va?


I LOOK FOR SOMETHING REAL

tjenis ville bara säga att jag är så jävla trött och detta väder gör det hela inte mycket bättre. och roligt att jag mer eller mindre har blivit städerska på jobbet haha gud så nice! kan ju också säga att jag får damp på mitt hår mest hela tiden, men om två veckor ska det äntligen färgas. om det blir fult dödar jag någon :) hare bra puss!


A BEAUTIFUL MELODY

det finns en låt som väcker så starka känslor och minnen. låten och texten är så himla fin och hemsk på samma gång. en dag kommer jag att kunna relatera till texten, det vet jag om. och ibland är det jävligt jobbigt att veta.

TAKE A JOURNEY IN MY MIND

yeeey vi förlorade med 4-1 wiho fan va cp kul
gonatt eller nått

TRUE FRIENDSHIP WILL LAST FOREVER


SAY A PRAYER TO YOURSELF

det kanske blir en tripp till new york till våren, hoppas hoppas hoppas asså fatta hur jävla grymt det skulle vara! det är ju ett ställe man bara måste till, borde typ vara lag på det ju..



THE SHARP KNIFE OF A SHORT LIFE

jag är förvirrad - får bli en dusch och försöka sova sedan,
ny vecka imorgon puss!

FORGET ABOUT THE WORLD

dagen har spenderats i örebro med hanna vilket var mycket trevligt och lite saker fick jag allt med mig. grädden på moset var ju att vi träffade mokkos när vi skulle hem ♥ sen kom jag hem med döda fötter och ett leende på läpparna, toppendag!

search for yourself by yourself
do not allow others to make your path for you
it is your road and yours alone
others may walk it with you
but no one can walk it for you

YOU ALWAYS LIGHT MY WAY

blev just en gummisnodd i munnen rikare, det gör ont och jag hatar den redan. men jag antar att det bara är att gilla läget eller något. men fan palla!


WE BUILD AND MAKE A LIFE

mysig dag uppe i dalarna och jag pratade med mommo förut också, det är så skönt att känna att hon alltid finns där även fast vi inte bor i samma stad längre ♥ så nu är jag glad, nyduschad och redo för en ny vecka hihi pussen!

haha jo föresten det är lite kul här hemma när brorsan går runt och sjunger "wanna see your peacock cock cock" och jag sjunger "fuck you uh uh uh fuck you and fuck her too" hahah asså äre vi som lyssnar på bäst musik eller varå!?

RSS 2.0